Fleet Solutions

Reeks intelligente oplossingen voor veiligheid van de bestuurder en geoptimaliseerd wagenparkbeheer

MENTOR BY eDRIVING

De benchmark in risicobeheer voor bestuurders  

Mentor van eDrivingSM helpt vloten om aanrijdingen, verwondingen, incidenten en totale eigendomskosten te verminderen door middel van een gepatenteerd programma voor risicobeheer van de bestuurder.

Mentor is een mobiele applicatie die de gevaarlijkste rijgedragingen verzamelt en analyseert en helpt deze te corrigeren door middel van leuke en interactieve microtrainingen die rechtstreeks via de applicatie worden gegeven. Geïntegreerd met onze wereldwijde oplossing voor risicobeheer, Virtual Risk Manager®, biedt eDriving alle hulpmiddelen die ze nodig hebben om veiligheid als een strategische noodzaak te beschouwen en bestuurders en managers te ondersteunen bij hun inspanningen om een veiligheidscultuur te creëren.

ROADNET ANYWHERE

Oplossingen voor routeoptimalisatie en reisplanning

Gebruik de RoadNet Anywhere by Omnitracs planning, routing en dispatch oplossing die rekening houdt met voertuigcapaciteit, bedrijfsregels, klantvereisten en nog meer om routes echt te optimaliseren.

Stem uw strategie voor routeoptimalisatie af op de behoeften van uw vloot. Uw routes plannen, uitvoeren en aanpassen om het niveau van klantenservice in evenwicht te brengen met uw specifieke bedrijfsbehoeften.

SMART DRIVE PROTECT

Bescherm uw chauffeurs en uw bedrijf

SmartDrive Protect is een nieuw veiligheidsplatform, gebaseerd op video en kunstmatige intelligentie (AI), dat speciaal is ontworpen om kleine wagenparken dezelfde voordelen te bieden als grote wagenparken tegen een betaalbare prijs.

Door de installatie van een connected dashcam stelt SmartDrive Protect wagenparkbeheerders in staat virtueel met hun bestuurders mee te rijden en ritten, incidenten en rijgedragindicatoren te volgen. De oplossing biedt ook toegang tot een video-opnameplatform voor evenementen. De mogelijkheden van het platform bieden vervoerders bescherming tegen valse verzekeringsclaims, terwijl bestuurders worden aangemoedigd om veilig te werken.

BELANGRIJKSTE CIJFERS

100 landen
340 miljoen verwerkte claims
235 000 klanten en partners
70 fabrikanten waarnaar wordt verwezen
99,8% dekking van de Belgische vloot
95% VIN dekking in België