Het succes van uw bedrijf is ons succes.

Wij automatiseren de administratieve processen van bedrijven en ondernemers van de automobiel- en non-life verzekeringssector.

Ons bedrijf

Al meer dan 30 jaar automatiseren wij de administratieve processen van onze klanten. Zo hebben wij een uitgebreide ervaring opgebouwd, innoveren wij ook constant, en kunnen onze klanten hun volledig potentieel laten realiseren.

Informex werd opgericht in 1983 met als doel de auto-expertiseprocessen te informatiseren. Dankzij onze flexibiliteit en onze capactiteit om te innoveren zijn wij er in geslaagd om veel verder te gaan. Vandaag is ons bedrijf actief in de automatisering van vele processen van onze klanten, zowel in de autoverzekeringsbranche (onze core-business) als in de automobielsector.

Ons team bestaat uit 17 toegewijde medewerkers, ten dienste van onze klanten. Elkeen heeft een uitgebreide ervaring in de sectoren waar wij actief zijn, met als doelstelling onze klanten zo goed mogelijk te helpen en hen de vernieuwingen aan te geven die zullen toelaten om hun ondernemingen vooruit te helpen.

Onze diensten

Start nu uw gratis proefperiode