Het succes van uw bedrijf is ons succes.

Wij automatiseren de administratieve processen van bedrijven en ondernemers van de automobiel- en non-life verzekeringssector.

TOEWIJDING

De klantendienst is onze reden van bestaan. Wanneer een klant een probleem heeft, is dit ons probleem tot aan de volledige oplossing ervan. Het succes van onze klanten is ons succes.

AUTOMATISERING

Ons bedrijf werkt met een beperkt aantal medewerkers. Wij automatiseren systematisch onze processen en laten onze klanten hiervan genieten. Indien een taak vaak herhaald moet worden, dan automatiseren wij deze.

INNOVATIE

Innovatie is de enige manier om te evolueren. Wij verzorgen de innovatie die nodig is voor het succes van onze klanten, en dit sinds meer dan 30 jaar. Innovatie maakt deel uit van ons DNA.

Ons bedrijf

Al meer dan 30 jaar automatiseren wij de administratieve processen van onze klanten. Zo hebben wij een uitgebreide ervaring opgebouwd, innoveren wij ook constant, en kunnen onze klanten hun volledig potentieel laten realiseren.

Informex werd opgericht in 1983 met als doel de auto-expertiseprocessen te informatiseren. Dankzij onze flexibiliteit en onze capactiteit om te innoveren zijn wij er in geslaagd om veel verder te gaan. Vandaag is ons bedrijf actief in de automatisering van vele processen van onze klanten, zowel in de autoverzekeringsbranche (onze core-business) als in de automobielsector.

Ons team bestaat uit 17 toegewijde medewerkers, ten dienste van onze klanten. Elkeen heeft een uitgebreide ervaring in de sectoren waar wij actief zijn, met als doelstelling onze klanten zo goed mogelijk te helpen en hen de vernieuwingen aan te geven die zullen toelaten om hun ondernemingen vooruit te helpen.

Onze diensten

0 tevreden klanten
0 personen
in het team
0 tassen
koffie per maand